Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

VAD FÅR DIG ATT MÅ BRA?

Om det är idag, eller när som när du bestämmer dig. För hur du själv vill må! Du kanske är skoltrött, livet kanske är jobbigt i övrigt med problem och saker som händer runt om dig. Det är många gånger jag varit inne i livs svackor som fått hela livet att gunga och ingen balans.

Men för varje dag som går så lär jag mig mer och mer om att det handlar om balans, och min egen vilja att vilja må bra och ha ett riktigt roligt liv. Lycka kostar inte en enda krona, lycka är något vi själva bygger upp!

Det här är de som jag tror är nyckeln till att vi ska må bra, framförallt att jag går till mig själv och ser vad som får mig att må bra!

MOTIVATION – TRÄNING – SÖMN – KOST
MAGOTTJag vill att alla som vill ska kommentera en sak som gör dig riktigt glad, något som får dig att må bra! Sen vill jag att du ska skriva en sak som kan få dig att må bättre, det kan vara vad som helst! Vad skriver du ?

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
26kommentarer
 • Jag mår bra av att komma till stallet och rida min häst!Det som kan få mej må bättre är att va mer med vänner!<3

  Lisa 2013-02-12 10:48:40 http://liisahoglund.blogg.se
  Svara
 • Där har du helt klart en poäng. Alla dessa saker är så grundläggande att de nästan glöms bort. Träna, äta och sova är verkligen nyckeln för att må bra! Tack för påminnelsen! 🙂

  Sanna 2013-02-12 09:08:44 http://www.modesiten.se
  Svara
 • Att vara med en nybliven vän.Nykär(?) och att jag har fått en praktikplats på Åhlens. träna..

  Anonym 2013-02-12 08:15:37
  Svara
 • Jag mår sjukt bra när jag tränar och är med mina simkompisar dom gör mig så glada och jag vet att jag kommer att skratta om jag åker till min träning.
  Jag kan åka ditt även fast jag knappt kan prata bara för att få vara med dom och få träna.
  Älskar verkligen din blogg och tycker du verkar ha en sjukt cool personlighet och det verkar som att du är en sjukt bra vän som alltid tänker på alla. Du har fått mig att tro på mig själv för den jag är.

  Sandra 2013-02-11 23:45:24
  Svara
 • Det som får mig att må bra är när jag hjälper andra
  Men faktiskt så har du satt ett leende på mina läppar då du är så ärlig i din personlighet och det sprids verkligen, keep up the good work

  Viktor 16 från LKPG 2013-02-11 23:24:25
  Svara
 • Min häst, mina vänner, min familj, träning och Disney filmer 🙂

  Klara 2013-02-11 23:01:38
  Svara
 • Det som får mig att må bra är träningen och det jag kan må ännu bättre igenom är att få en bättre kost också! 🙂

  Melinda 2013-02-11 22:25:06 http://thelifesroad.blogg.se
  Svara
 • Musik i mängder! Glada som deppiga, gör mig alltid glad!:)

  Maria 2013-02-11 22:11:57
  Svara
 • Alla mina kompisa och att jag får göra min dröm, jobba som frisör och do potoshots! 😀 Så sjukt kul 😀

  Viktor Sandberg 2013-02-11 21:08:42 http://sandbergv.colin.se
  Svara
 • Något som alltid få mig att må bättre är att ut och gå. Oavsett om jag är ledsen, arg, besviken eller tankspridd så hjälper alltid en promenad. Sätter alltid min mobil i flightmode (haha) och startar sedan min favoritmusik och bara går. Ibland i 10 min och ibland i 2 timmar. Oavsett hur länge eller hur långt jag går så mår jag alltid bättre när jag kommer hem igen. Bästa känslan!

  Förövrigt så är du riktigt grym Viktor, älskar verkligen din blogg och dina inlägg!

  Frida 2013-02-11 21:01:52
  Svara
 • Min fina underbara häst och mina närmaste vänner gör verkligen dagarna värda att stå ut med skolan och andra jobbiga saker 🙂

  Sandra 2013-02-11 20:24:42 http://sostlund.blogg.se
  Svara
 • Jag mår bra av ridning och dans! Tyvärr så rider jag inte så ofta, men när jag gör det så mår jag mycket bättre!:D

  Elin 2013-02-11 20:10:01
  Svara
 • Mitt jobb gör mig riktigt glad, oavsett humör innan så kan jag aldrig sluta le när jag är på jobbet.
  Och dans är nånting som alltid kan få mig på bättre humör, man släpper allt run omkring en och bara känner glädjen sprida sig! 🙂

  Lovisa Dahl 2013-02-11 19:53:24 http://www.sweetlollos.blogg.se
  Svara
 • Om jag ska vara helt ärlig så vet jag inte riktigt, eller klart jag gör men det känns som det vanligaste svaret och det ärligaste. Min familj betyder så sjukt mycket, dom får mig att le och jag älskar dom samt mina vänner. Sen så har jag en speciell vän, brun päls, bruna ögon runt 160 i mkh. Min bästa vän, min häst! Om inte hon hade funnits idag så hade verkligen inte jag funnits samma sak gäller henne. Om inte jag funnits så hade inte hon. Hon är den som gör så att jag kämpar mest, hon är den som vill göra mig till ett bättre. Min motivation!

  Sara R 2013-02-11 19:44:50
  Svara
 • Komplimanger och glada människor 🙂

  Rebecka 2013-02-11 19:32:19 http://nattstad.se/rebeckalundqvist
  Svara
 • Något som får mig att må bra är mina underbara vänner, min mamma, helt klart! Och musik och träning. Något som får mig på bättre tankar måste vara träning 🙂 Och sen måste jag passa på att säga att din blogg är bäst!

  Sanna 2013-02-11 18:46:08
  Svara
 • Du e grym och får en faktiskt till att kämpa mot livet 🙂 <3

  Lina 2013-02-11 18:42:18
  Svara
 • En sak som får mig att må bättre är att få komma till min häst och känna kärlek. Det är väldigt viktigt för mig då jag blir mobbad i skolan och har det jobbigt hemma. Att få sprida glädje. Något som skulle få mig att må bättre är att kunna bryta ihop ibland, inte behöva dölja något. Att kunna sitta och bara få säga som det är till någon, att kunna känna sig omtyckt. Kunna känna att man kan lita på någon. Jag är en person som alltid verkar glad och allt verkar vara på topp, folk tror att man mår bra fastän man mår skit. Jag har alltid haft svårt för att kunna gråta, har fobi för det..

  Lina 2013-02-11 18:41:54
  Svara
 • Efter ha gått den senaste tiden av mitt liv hur deppig som helst, nästintill gråtandes vissa gånger, så insåg jag förra veckan att precis som du skrev, så väljer man hur man vill må. Jag bestämde mig för att se på livet med ett leende och må bra.

  Emilia 2013-02-11 18:35:34 http://emiliaclaesson.devote.se
  Svara
 • Det som gör mig glad är när jag lyckas med någonting. Då blir jag riktigt glad och känner mig duktig! Det som får mig att må bättre är när folk i min omgivning lyckas. Jag vill se folk utvecklas och ha ett leende på läpparna! Kärlek <3

  Lisa 2013-02-11 18:23:03 http://lisavintfjard.blogg.se
  Svara
 • Jag mår bra när jag känner att allt flyter på. När jag får göra det jag älskar, så som att rida eller vara med vänner och familj!

  Något som lätt kan få mig att må bättre är små sms som kommer utan förvarning. Ett ”glöm inte att jag älskar dig” sms kan göra min dag.

  Därav skockar jag själv ut sådana ibland. För vem vet, det kanske kommer precis när man behöver de!

  Maggis 2013-02-11 18:16:55 http://evertssonandersen.blogg.se
  Svara
 • Saker som får mig att må bra:
  • One Direction
  • Musik + dans
  • Se på hockey (Färjestad BK <3 )
  • Vänner som peppar en

  Joanna 2013-02-11 18:16:44 http://jojjoofsweden.blogg.se
  Svara
 • En sak som får mig att må bra är helt klart min mamma som kämpar varje dag med henne egna hälsa, hon är sjukskriven för hon mår grymt dåligt i själen och det är en stort syrka för mig att se henne kämpa varje dag! En sak som skulle få mig att mp bättre är om min pappa börjat komma in i bilden mer.

  Elin 2013-02-11 18:00:02
  Svara
 • att få vara med mina kompisar och träna fotboll med mitt underbara lag gör mig så jävla glad,jag mår verkligen sååå bra då! Jag tycker även om att kolla på hockey och umgås med killar!
  när jag är nere är de bara mina vänner och musiken som kan få upp mig på toppen även träningen och min familj men pratar oftast ut problemen med mina vänner och de är alltså dom som hjälper mig upp igen..Måste även tillägga att du är en så jävla inspirerande kille,alltså du har verkligen höjt mitt självförtroende en nivå,har lärt mig att inte ta någon skit. Du är underbar,och en riktig förebild för alla åldrar,killar som tjejer. STAY STRONG!

  Ellen 2013-02-11 17:50:41
  Svara
 • Något som gör mig glad är att träna med mina kompisar.
  Något som kan få mig att må bättre är att umgås med vänner och bara leva livet.
  Var det så du mena? 🙂

  Amanda 2013-02-11 17:33:32 http://www.nattstad.se/amandahofsweden
  Svara
 • Det som får mig att bli glad är först och främst dansen och musiken, men också mina fina vänner. Det som får mig att må bättre är dansen och träningen, det är så jag släpper ut alla känslor och avreagerar mig.

  Annie ö 2013-02-11 17:29:00
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand