Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN DEL #1

KÄRLEK & KÄNSLOR

Hur gammal var du när du hade ditt första förhållande?

Jag var ganska liten när jag hade mitt första hållande, 13-14.  Jag minns dem tiderna vi är riktigt bra kompisar just nu Caroline hette hon det var bara några dagar sedan jag pratade med henne sist hon är en riktigt varm och fin tjej och har en kille som verkligen tar hand om henne idag, jätte glad för hennes skull!

När man är lika gammal som dig så ” frågar man inte chans ” Hur gör man då ?

Haha gud i havet vilken härlig fråga, jag förstår hur du menar. Det kan vara svårt att förstå sig på kärleken för den har så många gånger gjort mig helt galen. Men när man är kär och verkligen hittar den man vill leva med, den man väljer att släppa in i sitt liv då känns det. Jag tror på kärlek vid första ögonkastet!

Är du homosexuell/gay ?

Det är svårt att inte döma folk efter vad dem gör eller ser ut det vet jag med,  men jag är rätt säker på min egen läggning och varje gång någon lägger en kommentar där ordet bög/gay framställs så börjar jag as skratta, är det verkligen det hårdaste orden man kan lägga fram idag år 2013!? Men jag låter gärna folk tro att jag är lagd åt det hållet, jag har galet många vänner som är både straight/bi/homo, och jag är jävligt öppen och jag älskar det! Jag älskar mitt sätt att se på det också, att kyssa en kille är inga problem, men jag tänder inte på det? Förstår ni. Ett förhållande är inget jag söker heller, jag har varit kär, så jävla kär! Men jag blev sårad och det är svårt att lämna något så hårt bakom sig. Tyvärr

Vilken typ av tjej faller du för?

Brunett eller blond spelar ingen roll. Jag har varit den killen som har attraherats av det som var plats, blond, rosa läppglans och mycket smink, men idag har jag lärt mig att det betyder så mycket mer att en tjej för mig har en utstålning, charm. Den tjej som är sig själv, den tjej som öppnar sig för mig och även den tjej som är trevlig, ödmjuk och gör mig glad det är den tjej som gör mig kåt! Så ärlig, och så härlig!

Hur många har du haft sex med? Och när förlorade du oskulden?

Hur många jag har haft samlag tänker jag inte berätta det är för mig väldigt personligt. Den dagen jag förlorade oskulden känner jag att det är ingenting som jag behöver hålla hemligt på det sättet, jag förlorade oskulden när jag var 14 år gammal.

Skulle du kunna kyssa en kille? 

Som jag skrev i några rader ovanför så är det samma svar här. Varför inte? Varför älska halva världen när du kan älska hela? Men jag attraheras inte av det. Det är som så mycket annat jag kan spela en hel fotbollsmatch, men jag tycker fortfarande det är lika piss tråkigt! Förstår ni hur jag resonerar? Haha!

Hur är du i sängen? 

Haha detta måste vara den skönaste frågan jag har fått i denna frågestund, fast jag måste fan svara på denna fråga jag lever faktiskt bara en gång. Men jag tänker vända lite på den och berätta vad en bra natt för mig skulle vara. Jag är ingen duracell kanin som vill ha flest pinnar eller ligga med så många som möjligt innan jag fyllt 18. Jag vill njuta av stunden, jag vill känna beröring. Ge mig en blick som är intensiv, ge mig en blick som fångar mig så är jag din. Svårt att säga det själv men jag är lite av en bad boy.

Haha när jag läser igenom svaren själv så känns det väldigt konstigt att publicera det här, fast åt andra sidan så är det väl en av de mest vanliga saker jag kan göra. Jag står för allt jag säger, till och med att jag ibland kan vara en bad boy. Kärlek och sex är det som vi tystar ner, men det vi älskar mest. Ärlig varar längst.

228298_185507524920761_1313061638_n

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Oh I’m sexy for my love!
  And you’re my love!

  Borit 2015-03-19 14:48:28
  Svara
 • Y

  emma thilin 2014-07-25 08:57:34 http://youtube
  Svara
 • Det är så jävla härligt att du ÄRLGT svara på sånna här frågor.
  Du är bara så grym och så trygg i dig själv.
  Love it :*

  Amalia 2013-03-21 21:30:23
  Svara
 • Spelar utseendet någon rollför din i ett förhållande?

  Johanna 2013-02-09 22:33:55
  Svara
 • måste bara säga att din personlighet eller vad man ska säga, är nog den finaste jag någonsin sätt. Läste ditt svar från frågan ”hur är du i sängen” wow, vilken kille, lovar dig att du har nog alla tjejers hjärta i din hand. Så mycket mognare än stortsätt ALLA killar här i Eskilstuna. Ha det grymt!

  jenna 2013-02-07 22:29:15 http://www.nattstad.se/jenniferrosenstrom
  Svara
 • Det är det här som gör att man klickar in på DIN blogg, så ärlig och någon som faktiskt vågar visa vad man tycker och känner. Grym är du!

  Johanna 2013-02-07 20:45:14
  Svara
 • http://www.swefilmer.com/the-oc-s04e11-12/the-oc-s04e11-12-video_14dc02b52.html

  Kristin 2013-02-07 18:27:24
  Svara
 • Kan godt lide dine svar 😉 Det er præcis sådan som jeg havde troet du ville svarer meget sjovt egentlig 😀

  Thea Clemmesen 2013-02-07 09:52:45 http://theaclemmesen.blogspot.dk
  Svara
 • Grymt med lite ärlighet för en gångs skull i detta nedtystade land!

  Lisa Ståhl 2013-02-07 06:39:32
  Svara
 • Och jag som trodde att det inte gick att vara mer attraherad av dig än vad jag redan varit… Du har nog ingen aning om hur många av oss tjejer som trånar EVEN MORE efter dig så vi läst dessa svar. Herregud. Puss på dig, fantastiska människa!

  Karolina 2013-02-07 01:16:13
  Svara
 • Älskar din personlighet! Och shit! Hur snygg är du inte!? :O <3

  Linn 2013-02-07 01:02:54 http://www.nattstad.se/linnjonson
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand