Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JAG MÅR SÅ BRA!

Jag sitter på mitt favorit café helt ensam och har precis pluggat några timmar med en kompis och nu skriver jag på min nästa sida av Posh Magazine och tänkte även svara på massa härliga frågor ifrån er som jag fick på frågestunden för några dagar sedan.

Lyssnar på gamla favoriter som gyllenetider, ted gärdestad och sååå mycket bra musik när jag sitter här, detta är nog en av de bästa perioder jag någonsin haft i mitt liv! Aldrig mått såhär bra som jag gör just nu!

pafavoritcaf+e

Dessa dagar när jag får sitta helt själv i lugn och ro och bara skriva och njuta av livets bästa stunder går inte att beskriva hur värt det är för mig!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson