Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

GOD MORGON MINA VÄNNER!

COOL

Detta trodde jag nog aldrig att jag skulle få uppleva att stå i tidningshyllan och läsa om sig själv! Jag var inne på pressbyrån imorse innan jag började skolan, haha! Jag tycker det är riktigt kul, men nu ska jag sätta mig och jobba matematik i några timmar, denna dagen startar på bästa sätt iallafall!

PS: Det är även så kul att min vän Alice Tassel är omslagsmodell för tidningen Wedding, så coolt! Som jag alltid har sagt det gäller att se allt ifrån den ljusa sidan, dagarna blir som man gör dem och så även denna, riktigt kul att ni även gillade mina mode kollage igår det kommer fler såklart!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • hej Viktor . Vill bara säga att jag älskar att du vågar stå för vad du säger . Du är en sån rak person . Du verkar inte vara en sån som bryr dig om vad folk tycker om dig , du kör ditt eget race. Sån skön kille . Du ger mig mod att stå upp för alla som har mobbat mig . (var mobbad i 9 år för min vikt . Men nu har jag gått ner 20 kg sen i oktober. ) Fortsätt blogga , du är nog en förebild för många ! 🙂

    elina 2013-02-07 14:59:52 http://www.nattstad.se/elinasjostrom
    Svara
  • man kan inte se några bilder om man går in på ”Kategorier” eller i ”Arkivet”, bara så du vet! 🙂

    Maria 2013-02-06 15:11:30
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand