Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JAG ÄR NY KRÖNIKÖR FÖR POSH MAGAZINE 2013

När jag fick förfrågan om att bli krönikör för Posh Magazine 2013 så höll jag på att ramla av stolen. När jag var fick första numret i min hand och dem slog upp min sida så kändes det lite overkligt att se sig själv i denna tidning som jag bara sett i tidnings hyllorna förut!

2013 ska inte bara bli mitt år, det ska även bli ditt! Jag vill att vi ska öppna ögonen och uppskatta allt som händer idag, dem stunder som bara flyger förbi ta upp dem, älska dem och gör det bästa av stunderna hela tiden! Det är något som kommer skapa oss minnen för resten av livet! Sluta tänk så mycket, våga göra bort dig. Det spelar ingen roll om du har acne i ansiktet, om du är kort eller lång. Dina riktiga vänner älskar dig oavsett hur du ser ut, och om inte så är det inte heller några vänner! Släpp det du tänker du, det som skapar klumpar i magen och panik i själen. Lev idag och tänk imorgon, det här är 2013.

posh2

woohoaoaoaoao
Posh Magazine kommer gå att köpa i hela Sverige på 7eleven, Pressbyrån eller din närmsta butik! Tidningen är i butik nu på tisdag, jag är så evigt tacksam för denna chans jag fått!!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Grattis Viktor!!

    nicole 2013-02-03 17:15:55
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind