Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

DEN HÄR LÖRDAGEN SKA BLI GRYM!

God Morgon! Hoppas ni har haft en grym kväll/natt, jag var bara hemma igår och gjorde verkligen ingenting kollade en film och var rätt trött på allting så somnade efter det, missade världens roligaste fest med hela gänget Sarah & Sam, sam taggade mig i en bild på facebook, ” du missar något Viktor ” där kunde nog inte min kväll bli så mycket sämre haha!

Nu ska jag kolla klart på Gangsters, filmen jag började kolla på igår sen ska jag sätta med mig matteboken, ni vet ung och studerade har ett viktigt prov framför mig på måndag, idag blir det mycket mode på bloggen vill jag lova, nu kickar vi igång denna dagen bättre sent än aldrig före 12 iallafall!

KÄRLEK!
bättre

 Jeansjacka idag helt klart, för bra väder!!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind