Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

DEN HÄR LÖRDAGEN SKA BLI GRYM!

God Morgon! Hoppas ni har haft en grym kväll/natt, jag var bara hemma igår och gjorde verkligen ingenting kollade en film och var rätt trött på allting så somnade efter det, missade världens roligaste fest med hela gänget Sarah & Sam, sam taggade mig i en bild på facebook, ” du missar något Viktor ” där kunde nog inte min kväll bli så mycket sämre haha!

Nu ska jag kolla klart på Gangsters, filmen jag började kolla på igår sen ska jag sätta med mig matteboken, ni vet ung och studerade har ett viktigt prov framför mig på måndag, idag blir det mycket mode på bloggen vill jag lova, nu kickar vi igång denna dagen bättre sent än aldrig före 12 iallafall!

KÄRLEK!
bättre

 Jeansjacka idag helt klart, för bra väder!!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Emelie Walles
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand