Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

GÖTEBORG NÄSTA FREDAG!

Världens härligaste fredag, har haft en fotografering med Pierre hela dagen och nu på kvällen mötte jag upp min polare Philip och brainstormade helt sjukt mycket nu inför våren! Det är jävligt härligt att ha vänner som är så drivna och att man tillsammans kan driva saker framåt!

Vi kom fram till riktigt bra saker, vi åker ner till Göteborg för att träffa massa polare till mig och även presentera en grym affärsidée!! Det händer alltid något så ska jag och köpa lite käk och sen åker vi till Arlanda för att hämta mamma och pappa så ska vi gå ut och äta i Stockholm ikväll, Några bilder från under den här Fredagen kommer upp senare!

headzone

headzone1

 

Några härliga bilder när jag fixar håret, jag har en film som ligger här och väntar som kommer upp imorgon från Salong Headzone!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Först och främst måste jag säga att jag diggar din blogg väldigt mycket. Den är cool och det du har gjort gör mig verkligen imponerad!
  Sen har jag en fråga. Jag är på jakt efter en brun läderväska, gärna lite ”bagaktig”, till min pojkvän. Men jag tycler att var jag än klickar in så handlar det om flera tusen kronor. Har du något förslag? Jag vet att han gillar din stil, haha!

  Sara 2013-01-19 08:30:51 http://www.ungaryttarens.blogg.se
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Tack! Jag förstår, jag tycker du ska kolla in asos.com, jag skulle även kunna länka några shyssta väskor som jag själv gillar! Riktigt snygga jag håller dig med dig!

   VIKTOR FRISK 2013-01-19 13:08:30
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand