Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NÄTHATSPODDAR OCH DRAR TILL KIRUNA

Nu ligger det en ny vlogg uppe på min Youtube-kanal igen! Denna dag började med att jag träffade tjejerna ifrån ångestpodden och vi pratade bland annat om näthat, vilket vi samtliga givetvis tycker är ett extremt viktigt och relevant ämne. Varför skulle det egentligen vara okej att hata mer online än i det verkliga livet? Bara för att man inte vågar uttrycka sina åsikter rakt ut så blir det inte bättre av att man gör det där ingen kan nå en.

Vissa får ta mer näthat än andra, och jag tycker att alla är väldigt snälla mot mig även om det har varit värre när jag var yngre. Jag hoppas verkligen att vi genom att fortsätta prata om det och få människor att förstå att det verkligen skadar kan besegra näthatet och låta kärleken träda fram i stället!

Som vanligt får ni även följa med mig och Samir på vår sommarturné, och nu var det dags för oss att äntra scenen i Kiruna! WOW, det kändes verkligen så coolt att vara så långt bort men fortfarande vara i Sverige och publiken var fantastisk. Det är alltid lika kul att träffa fans och den energi jag får när jag står på scenen är helt obeskrivlig och ovärderlig. Den här sommaren har bara börjat och jag är så taggad på att få besöka alla platser runt om i Sverige som väntar! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Bästa! Sjukt glad att du börjat blogga igen<3

    Emily 2016-07-04 00:30:51
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Makeup by Lina