Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

DET HÄR ÄR MIN LÄGENHET

bror-1 bror-15 bror-13 bror-16 bror-14 bror-19 bror-18 bror-1-2 bror-21 bror-22 bror-24 bror-7bror-5Den här snygga lampan kommer ifrån ByRydens färgen är mässingDu hittar den även HÄR
bror-8 bror-12 bror-6 bror-4 bror-2 bror-26 bror-25

Jag flyttade in i den här lägenheten i slutet av december och den ligger ganska centralt i Stockholm på St Eriksplan. För er som inte vet så flyttade jag till Stockholm när jag var 19 år. Jag har både hyrt lägenhet och bott tillsammans med en polare. Så för mig så är det rätt skönt att känna att den här är min. Känns som jag kommer bli kvar här ett bra tag! Jag älskar när teglet möter betongen och även blandningen jag har valt mellan marmor, mässing och betong.

Det viktigaste för mig har alltid varit att trivas. Känna att jag mår bra, och det här är en plats där jag både kan lugna ner mig och känna att jag trivs. Enda sedan tonåren har jag alltid vetat att jag skulle flytta till Stockholm och här kommer jag nog bli kvar några år. Sen får vi se vad som händer sen, den som lever får se!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Du får gärna skriva vart du hittat dins grejer! Typ vart har du köpt tavlorna? ☺️

  Danne 2016-10-17 20:38:10
  Svara
 • Jag bara älskar att både du och Ellen har lampor från Rydéns. De ligger ett stenkast från mitt föräldrarhem i Gnosjö. Gnosjöandan får the win!

  Matilda 2016-02-11 09:45:51
  Svara
 • Underbar lägenhet <3

  Sara 2016-01-30 17:19:39
  Svara
 • Snyggt! Vart har du köpt soffbordet i marmor? Vi letar efter ett snyggt marmorbord att ha i vårt vardagsrum och älskar det du har!

  Hanna 2016-01-29 18:06:18
  Svara
 • Snyggt!

  Robin 2016-01-27 19:39:43 http://finest.se/robinstrandberg
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind