Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

-2*C

goteborg-1
Dags att sätta snurr på den här bloggen igen! Julen har varit grym, på riktigt. Jag har den här julen firat en libanesisk julafton och vi sjöng in till småtimmarna på natten! Familjen Saliba/Frisk är dom bästa jag vet. Mina egna föräldrar är just nu i Costa Rica och lever livet har jag sätt! Det är rätt kallt ute, det snöar och jag är insnöat i min nya lägenhet och här tänker jag hänga tills jag är frisk igen.

Nyår om några dagar och då åker jag till Göteborg och firar med några nya vänner faktiskt! Känner att jag behöver vidga mina vyer lite, det känns bra! Stockholm är en fantastisk stad. Men man behöver utrymme för mer än så. Annars mår jag bara bra, på riktigt var det länge sen jag var så avslappnad som jag är just nu.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Göteborg tar emot dig med öppna armar! Här är alla välkomna 🙂 Får passa på att önska gott nytt 🙂

    Viktor Ingemarsson 2015-12-28 22:02:23 http://www.rawchefviktor.com
    Svara

senaste från Man

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Pamela Bellafesta
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk