Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JULSTÖK I LYAN DAGEN FÖRE

561A8666 561A8671

Jag måste vara årets sämsta inslagare av paket, haha! Men tillslut fick jag ihop det på något konstigt sätt!! Nu är jag iallafall klar och ska alldeles snart åka hem till Christina & Elie och fira jul där i år! Mamma och pappa har snart kommit fram till Costa Rica så jag hoppas dom har det grymt bra där nere! Jag får försöka hålla ställningen här hemma vi firade dock en liten julafton för några veckor sedan så det blev kanon!

Och min julklapp i år blev min lägenhet som jag faktiskt har köpt till mig själv. Och det räcker så länge jag har min trygghet att komma hem till varje dag så kommer jag må riktigt bra! Jag vill önska er alla en riktigt härlig julafton och lova mig att ta hand om eran familj, nära och kära!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jag måste erkänna, är också sjukt dålig på att slå in paket.. Haha!

    Önskar dig en god jul och gott nytt år. Stor julkram!

    Angelica 2015-12-24 14:05:36
    Svara

senaste från Man

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Pamela Bellafesta
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk