Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

look of today

Liten sneak peak på dagens detaljer! Nu är jag nästan frisk igen och fit for fight. Ska direkt nu åka till fotostudion och göra en plåtning med världens bästa gäng på COLIN. Efter det ska jag möta upp Samir och hans pappa så ska vi på ännu ett möte.

Men jag gör såhär att jag tar med mig datorn så kommer jag kunna uppdatera er under dagen, ha en riktigt skön torsdag så hörs vi snart.

1

Namnlöst-1

Angående hårvideon: så kommer jag få spela in den igen, vilket är så synd eftersom jag var nöjd med den vi gjorde. Men han som skulle redigera filmen har helt slutat höra av sig, men jag vet hur mycket ni vill ha den så jag kommer spela in den igen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Vad är det för märke på skorna och vart kan jag köpa dom?

    Oskar 2014-05-15 19:54:05
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind