Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

the perfect look

shoot

Tröja – Alan Rust / Skärpet – Jack & Jones / Jeansen – Mr Porter / Skor – Vagabond

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej Viktor! oj vet inte vart jag ska börja.. Jag har inte läst din blogg sådär jättelänge som många andra kanske, men vill att du ska veta att du verkligen inspirerat mig sjukt mycket och fått mig att tro på mig själv! Du verkar vara den där ”perfekta” killen som inte finns, en kille med ett superstort hjärta o båda fötterna på jorden. Såg dig på modevisningen på frölunda torg o va bara tvungen o gå dit för att jag visste att du skulle vara där, och herregud vilken underbart söt kille du är! Bara av att se dig le o skratta gjorde hela min dag, det smitta verkligen av sig 🙂
  Vill verkligen bara tacka dig för att du fått mig att värdera mig själv mer och bevisat att det faktiskt finns killar där ute som har ett gott hjärta!

  Ångrar nu att jag inte kom upp o tog ett kort med dig!
  Men än en gång TACK för allt viktor, du har verkligen gjort sjukt mycket för mig! <333

  Jennifer 2014-04-15 14:14:47
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman