Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

close up.

closeup

Fan vad livet är härligt alltså. Jag tycker kontrasterna i mitt liv är så sjukt häftiga och jag är så himla tacksam och glad över att jag får jobba med det jag tycker är roligt och verkligen vill göra i livet. Jag har haft många tunga val framför mig den senaste veckan och börjar äntligen komma till insikt i exakt hur jag ska göra.

Så ikväll firar vi det med att hänga med vänner vid en brasa, grilla och bara må riktigt gott! Tycker jag är välförtjänt det, imorgon ska jag tillbaka till Stockholm ganska tidigt för att ha en plåtning inför en podcast som min duktiga vän Sarah Tjulander kommer hålla i, riktigt kul!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Mode
  Mathilda Weihager
  Man
  Niklas Berglind