Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

inspiration

Idag har jag plåtat outfits med Pavel, som kommer komma upp på bloggen senare. Jag längtar efter att få visa er bilderna blev faktiskt riktigt bra. Sen har jag även varit på Spotlife kontoret och hängt lite.

Nu är jag hemma och ska äntligen gå och köpa lite käk att fylla kylen med och även se till att städa undan här hemma, hoppas ni har en grym dag. Här är lite inspiration, känner att jag vill fylla den här bloggen med fina bilder nu, snart så!

Det här är inspiration för mig att sitta och lägga kollage med olika mål i livet jag vill uppnå och hitta något intressant bakom allt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind