Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

maldiverna

goodJag har varit i Gustavsvik i Örebro idag hela dagen och varit med mina polare, så jävla bra avslut på den här resan! Nu sitter jag hemma hos min kompis och ska om några timmar ta tåget hem. Jag har så ont i kroppen efter att ha åkt Forsen hela dagen haha och det känns som jag har vatten i hela huvudet också, haha!

Fick världens bästa hälsning ifrån mina päron som skickade en liten hälsning ifrån Maldiverna! Jobbigt dem verkar ha det!! Ni får ha en grym kväll mina vänner, jag tror jag kommer somna på två röda! =)

goodtimes

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind