Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Min nyårsafton!

Jag vaknade brevid världens gulligaste imorse. Vi hade en grym kväll först var vi hos min vän Andreas som styrt upp årets nyårsfest innan vi tog en taxi vidare till Ambassadeur, träffade så många man inte träffat på evigheter så nya året firades in på det skönaste sättet!

På tolvslaget var vi fortfarande kvar hemma hos Andreas så vi kollade på raketer och firade in året med champagne och jag gav min nyårskyss till någon som betyder väldigt mycket för mig. Nu är jag på tåget påväg till Kungsör ska bli så galet skoj att träffa alla mina gamla hockey polare och imorgonbitti åker vi vidare mot Malmö för hockey och det kanske även blir lite party där nere! Hoppas ni fått en grym start på 2014!

brumbrum

Dessa sneakers är så jävla feta! Fick se dem i min kamera imorse och insåg att jag tänker köpa ett par sånna!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind