Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

jag läser intervjun

Precis i samma sekund som jag kom hem från skolan idag så la jag mig och sov, jag var så trött helt slut förmodligen är det nu alla spänningar släpper, tillbaka till Eskilstuna, ny klass och en helt ny lägenhet tillsammans med min syster. Klart att det kommer en dag när man tar ett steg och allting faller på sin plats.

Underbart att vakna upp och känna sig utvilad. Idag ramlade Vemdalen tidningen ner även i våran brevlåda så jag lägger upp bilderna, samt intervjun nu! Rätt intressant läsning, dock höjs förväntan på en grym Vemdalen resa till skyarna, nu börjar något bra på tv, imorgon är det fredag, jag längtar redan! =)

night2 night6 night7 night5 P1060023

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind