Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KLÄDER FÖR DAGEN

Har på mig min dröm skjorta från Morris idag, känner att vädret passar den perfekt. Om det blir kyliga vindar ikväll så har jag även packat ner min NN 07 tröja. Jag hoppas ni får en grym dag i skolan eller på jobbet.

hittade vemdalen1Sarah och jag kommer ha en gemensam bloppis i Gamla Stan i Stockholm förmodligen nästa helg, där kommer jag sälja av mycket av mina kläder. Vore grymt kul om ni ville komma dit vi kommer även bjuda på hembakat fikabröd som vi ska göra, haha kaos…  Vi två, baka? Haha, blir nog perfekt! =) 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Har den varit?

  2013-05-15 19:08:01
  Svara
 • Var i Stockholm är du är nämligen oxå på väg till Stockholm kanske kan få ta en bild 🙂

  Elvira 2013-05-08 14:27:04
  Svara
 • smartare att köra när folk fått lön 😉

  Hampus 2013-05-08 12:34:11
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind