Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SNAPSHOOTS NIGHT

Det händer mycket på ett år. Kan inte själv förstå att det jag säger bara är ett år sedan. Att det snart är ett år sedan jag flyttade till Stockholm, tiden går fort. Man växer upp, och inser fakta. Alla misstag har jag lärt mig att se som lärdomar, jag har lärt mig se allt som en sak som aldrig går att få ogjord oavsett, så varför lägga ner så stor energi.

Det kommer alltid finnas människor som inte delar samma åsikt med mig, eller människor som vill förstöra för att dem själva vet att det är deras egna drömmar som vissa dagar är min vardag. Men jag har kämpat för det här, jag har kämpat så jävla hårt för att få leva det liv jag lever idag, att få leva min dröm. Jag älskar mina vänner, jag har lärt mig att uppskatta allt det lilla och inse värdet av allt jag har! Inse värdet av vad jag kan så snabbt förlora, men jag älskar det för mycket för att låta det hända. Nu ska jag sova, imorgon går min dröm i uppfyllelse, imorgon ska vi förändra världen tillsammans, för det här gör jag tillsammans med er, varje dag!

instagEtt år, så mycket kärlek så många tankar, så naiv men samtidigt sån jävla stor kärlek till livet! Precis som idag, fast idag ännu mer erfaren om riskerna. Men jag har lärt mig att leva för stunden och älska livet varje stund som om det vore den sista stunden jag har här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind