Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

MIN VARDAG

Igår så vaknade jag rätt tidigt och åkte in till skolan, jag tänkte att jag skulle börja visa lite mer bilder ifrån min vardag eftersom att det verkar vara många som är intresserade av vad jag gör om dagarna!

Så här har jag följt upp lite från att jag cyklat upp till bussen i illfart (snabbt) haha och sen vidare mot gymmet! Det är hard work vet ni, inte en sekunds vila. Jag tokgillar även min halsduk jag har på mig just nu!

gym1 vaksagymGöra flera saker samtidigt, när jag sitter på bussen påväg hem brukar jag oftast se till att ta upp datorn och jobba det är tid som försvinner annars! =)

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Elin Johansson
Man
Niklas Berglind