Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

HEJ DÅ GÖTEBORG!

Vilken helg! Nu åker jag hem, ska bli skönt att sätta på en film och kanske till och med få sova någon timme på tåget hem till Eskilstuna! Mamma kommer och möter mig på centralen med all min packning, hon är världsbäst! Har längtat efter familjen inte träffat någon av dem på två veckor, familjen före allt!

Har massor med modetips som jag ska skriva om ikväll, men nu kommer mitt internet att dö vilken sekund som helst! Önskar er alla en urskön söndag med kärlek ifrån ett varmt och soligt Göteborg, kanske inte så varmt men soligt!! =)

Now I go home, will be nice to put on a movie and maybe even get to sleep for an hour on the train home to Eskilstuna! Mom comes and meets me at the center of all my packing, she is the best in the world! Have been longing for family never met anyone of them in two weeks, the family before everything!

Have lots of fashion tips I will should write about tonight, but now my internet to die any second! Wishing you all a urskön Sunday with love from a warm and sunny Gothenburg, maybe not so hot but sunny! =)

IMG_1337 copyJag älskar det här vädret som är, nu ska jag sitta på ett tåg flera timmar men en go film så blir denna resan väldigt bra! Jag har ingen telefon så inget instagram för mig på några dagar! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger