Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JOE & THE JUICE!

Kan det vara ett av det bästa ställen jag har gått till? Mycket riktigt! De färskpressar sin juice med frukter och bär och dessutom har dem känsla för det, helt otrolig! Jag var imponerad av deras jobb. Och mackorna ska vi inte prata om jag gillade advocado & Kyckling bäst, en favorit när jag är där!

Man får en Californiendream känsla när man är där, bra musik härliga killar som jobbar där som Sammy & Filip, vilket drömjobb skulle jag säga! Härliga människor i en shysst miljö där man såg vissa satt och plugga och andra hade bara en riktigt go stund med sina vänner, gå dit och häng det ligger på Hamngatan precis mitt emot NK, hälsa ifrån mig! =) 

Could it be one of the best places I’ve gone to? Very true! The fresh presses the juice with fruits and berries, and also have them feel to it, absolutely incredible! I was impressed by their work. And the sandwiches we should not talk about I liked best advocado & Chicken, a favorite when I’m there!

You get a Californiendream feeling when you are there, good music lovely guys who work there as my friends Sammy & Philip, they have a dream job! Lovely people in a good environment where you saw some sitting and studying and just had a really go time with their friends, go there and hang it is located at Hamngatan just opposite NK in Stockholm City, when you go to Joe&The Juice say hello ifrom me! =) 

IMG_1600 IMG_1601 IMG_1609 IMG_1628 IMG_1623 IMG_1633 IMG_1618 IMG_1611

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt