Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

PACKAR VÄSKORNA FÖR STOCKHOLM & GÖTEBORG!

Jag packar väskan för tredje gången imorgon åker jag till Stockholm för plåtning med Club&Spades och efter det får jag se om jag sover i Stockholm och åker till Göteborg direkt på torsdagen eller om jag åker hem i mellan. Återstår att se!

Iallafall, en gång för alla det här med min ” translate ” jag har inte haft tid att sitta och översätta inläggen men nu ska jag med handen på hjärtat försöka göra det själv så jag vill INTE höra några klagomål från er för det här är för att även jag ska lära mig, tack!!

I pack my bag for again, and tomorrow i’m going to Stockholm for a photoshoot with Club & Spades and after that. I will  see if I sleep in Stockholm and go directly to Gothenburg on Thursday or if I go home in between. Lets see!

Anyway, now to this with my ”translate” I have not had time to sitting and translate the blogposts but now I want to try to do it self. So I do NOT hear any complaints from you because this is for even me to learn, thanks!! =)

newPackar väskan för Stockholm & Göteborg / Packing my bag again for a visit first in Stockholm and Gothenburg, whoop whoop!  =) 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej
    Vad kul att du ska till Göteborg 🙂 Maila mig så ordnar vi så vi kan ses i helgen i Göteborg 🙂

    sandra 2013-04-02 23:00:17
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind