Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JAG PLOCKAR FRAM VÅRJACKORNA

Vilken dag, nu är våren här på riktigt! Trots att jag är lite hängig så får solen mig att må så jävla bra oavsett. Nu har jag tagit fram alla vår jackor som jag lagt undan under hösten och vintern, vilken känsla det är när man får plocka fram dem!

What a day, now spring is here for real! Although I am a little bit sick so get the sun makes me feel so damn good regardless. Now I have developed all our jackets as I put away the fall and winter, what a feeling it is when you get to pick them up! =) IMG_7447 IMG_7454 IMG_7475 IMG_7485 leaderjacket

1. WESC jackan som jag har ofta när jag tränar /
2. Vindjacka ifrån Fonky Buddha /
3. Morfars gamla / en favorit!
4. Min baseball jacka ifrån Carlings 

Vilken är din favorit av dem som jag tagit fram idag? / What is your favorite of those that I developed today?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt