Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JAG MÅR SÅ BRA!

Jag sitter på mitt favorit café helt ensam och har precis pluggat några timmar med en kompis och nu skriver jag på min nästa sida av Posh Magazine och tänkte även svara på massa härliga frågor ifrån er som jag fick på frågestunden för några dagar sedan.

Lyssnar på gamla favoriter som gyllenetider, ted gärdestad och sååå mycket bra musik när jag sitter här, detta är nog en av de bästa perioder jag någonsin haft i mitt liv! Aldrig mått såhär bra som jag gör just nu!

pafavoritcaf+e

Dessa dagar när jag får sitta helt själv i lugn och ro och bara skriva och njuta av livets bästa stunder går inte att beskriva hur värt det är för mig!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind