Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

DEN HÄR LÖRDAGEN SKA BLI GRYM!

God Morgon! Hoppas ni har haft en grym kväll/natt, jag var bara hemma igår och gjorde verkligen ingenting kollade en film och var rätt trött på allting så somnade efter det, missade världens roligaste fest med hela gänget Sarah & Sam, sam taggade mig i en bild på facebook, ” du missar något Viktor ” där kunde nog inte min kväll bli så mycket sämre haha!

Nu ska jag kolla klart på Gangsters, filmen jag började kolla på igår sen ska jag sätta med mig matteboken, ni vet ung och studerade har ett viktigt prov framför mig på måndag, idag blir det mycket mode på bloggen vill jag lova, nu kickar vi igång denna dagen bättre sent än aldrig före 12 iallafall!

KÄRLEK!
bättre

 Jeansjacka idag helt klart, för bra väder!!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger